Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Film

Filmhuis Alkmaar sluit zich aan bij Cineville

cinevilleAlkmaar, 01 oktober 2014. Donderdag 2 oktober sluit Filmhuis Alkmaar zich samen met vier andere theaters aan bij filmplatform Cineville. Vanaf dan kunnen Cinevillepashouders naast de bestaande flilmhuizen, ook naar Filmhuis Alkmaar, Wenneker Cinema in Schiedam, Trianon en Kijkhuis in Leiden en het Fraterhuis in Zwolle. 

Cineville heeft een ruim 12.000 zielen tellende Cinevilleclub, die onbeperkt haar filmhonger kan stillen. Voor de reislustige pashouder biedt het lidmaatschap straks onbeperkt toegang tot 33 filmtheaters in dertien steden door heel Nederland voor maar €19 per maand. Er is keuze uit ruim 100 verschillende films per week en daarnaast biedt de Cinevillepas tal van extra's zoals vriendenacties en toegang tot speciale programma's, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals. De pas is te kopen via de website van Cineville.

In Café Cineville maken moderne klassiekers en culthits wekelijks hun comeback op het witte doek. Liefhebbers kunnen hun kennis testen met de Cineville Filmquiz en in rondtrekkende minibioscoopje, de Cinevan, kunnen korte filmpjes gekeken worden. Zie als eerste de nieuwste films bij een exclusieve voorpremière tijdens de Jameson Previews, onder het genot van een goed glas whisky.

Cineville.nl geeft, ook via mobiel, handig overzicht van welke film waar draait en hoe laat, informatie over festivals en live evenementen. Maar ook het laatste filmnieuws, de nieuwste trailers, columns en interviews.

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48