Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Film

Filmhuis Alkmaar speelt The Italian Job in parkeergarage Schelphoek

filmhuis alkmaar logoAlkmaar, 01 december 2014. Vrijdag 12 december vertoont Filmhuis Alkmaar de film The Italian Job in parkeergarage Schelphoek. Er zijn voor deze speciale Drive-in Cinema 60 toegangskaarten voor een auto met daarin twee personen beschikbaar. De entreeprijs per auto bedraagt slechts € 2,20. Het enige wat de maximaal 120 bezoekers zelf mee moeten nemen is een klapstoeltje om op te zitten in de geïmproviseerde filmhoek van Niveau -3.

The Italian Job is uitgebracht in 2003. In deze remake van de versie uit 1969 spelen naast acteurs, diverse Mini Coopers de hoofdrol. Een groep dieven, geleid door de beroepscrimineel Charlie Croker (Mark Wahlberg), creëert de grootste verkeerschaos in de geschiedenis van Los Angeles. Dit geeft ze de tijd om een grote hoeveelheid goud te stelen. Ze ontsnappen in hun snelle, wendbare kleine Mini's.

De voorstelling begint om 19.00 uur in Schelphoek aan de Korte Vondelstraat 4. Kaartjes bestellen, desgewenst inclusief een Mini-pizza met een drankje voor € 4,40, kan via de website van Filmhuis Alkmaar

Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48