Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Uitgelicht

Koel 310 start driemaandelijks poëziefestival Wordyrappinghood

koel 310Alkmaar, 06 maart 2015. Koel 310 start zondag 8 maart om 14:00 uur met Wordyrappinghood. Niet het nummer van de Tom Tom Club, maar een uniek poëzie-festival dat om de drie maanden georganiseerd zal worden. Dichters, saxofoons, lichtprojecties en oude meesters zullen te zien en te horen zijn, samen met de finisage van de huidige kunsttentoonstelling Fitter, Happier, more Productive'. 

Om 14:00 uur worden 'live on stage' Youtube-clips getoond van grote meesters. Om 14:45 uur is de beurt aan Annemarie Kuster, samen met gebarentolk Nicolette De Wandeler, een half uur later opgevolgd door Arjen Blok met saxofonist Conny van der Wulp. Om 15:45 uur betreedt Jeremy Keighley het podium met projecties van Arno Rollenberg. Hij wordt afgelost door Karin Metselaar. Om 17:00 uur is de officiële afsluiting van Fitter, Happier, More Productive.

Deelnemende kunstenaars Fitter, Happier, More Productive: Joan Priego (Spanje), Jan van Well, Cora de Lang (Argentinië), Grietje Bouman, Monica Radhoff-Troll (Duitsland), Pike Räsänen (Finland), Robbert Pennekamp, Inger Uipkes, Hedwig v.d. Heiden, Jos Poeder, Serge Hamad (USA), Jawek Kwakman en Arno Rollenberg.

20150306 wordyrappinghood

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48