Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Raad op Straat: politieke markt in De Mare (VIDEO)

verkiezingenAlkmaar, 02 november 2014. De verkiezingen komen er aan. Dus proberen alle partijen zoveel mogelijk kiezers aan zich te binden. Wie het complete overzicht wilde hebben kon zaterdag terecht in winkelcentrum De Mare op daar in gesprek te gaan met raadsleden, lastige (politieke) vragen te stellen of de eigen standpunten te vergelijken met die van de politieke partijen. Want ze waren er allemaal. Niet alleen de grote en bekende partijen, maar ook de kleine, de nieuwe, of al oudere partijen die opnieuw meedoen. Daarbij kan gedacht worden aan de lijst Leal, de combinatie Basis Inkomen Partij/Mens en Spirit, de Seniorenpartij Alkmaar, maar ook de ChristenUnie. Dat het zonnetje scheen en het een comfortabele 20 graden was maakte de gesprekken alleen maar prettiger.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 

Gemeente en VVV lanceren recreatieve routeapp (VIDEO)

regio alkmaar routes appAlkmaar, 22 oktober 2014. Gemeente Alkmaar en Regio VVV Hart van Noord-Holland lanceerden dinsdag de nieuwe recreatieve route app van regio Alkmaar. De feestelijke gelegenheid vond plaats in het Hollands Kaasmuseum in het Waaggebouw en werd gecombineerd met een netwerkborrel. In mei startte RVVV Hart van Noord-Holland in opdracht van de gemeente met de ontwikkeling van vijf digitale belevenisroutes; fiets- en wandelroutes in en om de gemeente die bewoners en bezoekers kennis laten maken met de stad en haar omgeving. Alle routes zijn voorzien van extra informatie over bezienswaardigheden en tussenstops. Daarnaast kunnen gebruikers genieten van voordelen die ondernemers hen aanbieden, zoals een korting op entree of lunch.

De komende jaren worden de belevenisroutes aangevuld met andere routes en kunnen buurgemeenten zich aansluiten. Dit kunnen wandelingen, fietstochten, kanotochten, wielertochten, hardlooptochten of zelfs schaatstochten zijn.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 
Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48