Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Open Dag in Centrum Oosterwal in Week van Zorg & Welzijn

centrum oosterwalAlkmaar, 13 maart 2015. Van zaterdag 14 tot en met zaterdag 21 maart is het de week van Zorg&Welzijn. Diverse zorginstellingen in het hele land openen hun deuren om het publiek te laten zien hoe zorg daadwerkelijk werkt. De week wordt op zaterdag 21 maart afgesloten met de Landelijke Open Dag van Zorg&Welzijn, met als thema Zo werkt Zorg. Centrum Oosterwal opent deze dag ook haar deuren en iedereen is tussen 11.00 en 15.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen.

De samenwerkende dermatologen en flebologen van Centrum Oosterwal, Gemini Ziekenhuis en Medisch Centrum Alkmaar informeren mensen graag over hun werkzaamheden. Artsen en verpleegkundigen geven diverse demonstraties en presentaties en beantwoorden vragen over bijvoorbeeld preventie van huidkanker, de levensreddende epi-pen en oplossingen tegen bovenmatig zweten. Een huidtherapeut laat zien welke huidaandoeningen zij allemaal kan behandelen en men kan van dichtbij meekijken hoe een vaatchirurg een spatader­operatie uitvoert op een kunstbeen. Een unieke gelegenheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen.

Centrum Oosterwal is gelegen aan de Comeniusstraat 3 in Alkmaar. Meer informatie is te vinden op de website van Centrum Oosterwal.

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48