Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Man rijdt op agent in tijdens aanhouding voor brandstofdiefstal

politie 10Alkmaar, 02 februari 2015. De politie hield in de nacht van zondag op maandag twee mannen van 18 en 35 jaar uit respectievelijk Alkmaar en Heiloo aan op verdenking van brandstofdiefstal en poging tot zware mishandeling.

Een getuige zag twee mannen zich verdacht gedragen op de Frieseweg en alarmeerde daarop de politie. Het tweetal zat op een scooter en hadden een gieter bij zich. Ter plaatse gaven agenten de bestuurder van de scooter een stopteken, maar deze gaf geen gehoor aan en ging er vandoor. Ze reden een doodlopende weg in. Doordat de agenten de scooter een zetje gaven, konden ze de bijrijder aanhouden. Een andere agent wilde de bestuurder aanhouden maar die reed op hem in en vluchtte. De agent kon nog net op tijd voorkomen dat hij werd aangereden. De verdachte ging later te voet verder en belandde in een sloot, waar hij werd aangehouden.

In de gieter bleek brandstof te zitten. De bestuurder was in het bezit van inbrekerswerktuig en een mes. Deze zijn in beslag genomen. De scooter bleek van diefstal afkomstig. Het tweetal zit vast.

Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48