Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Politiek Alkmaar

Speeddaten met D66 in Ringerscomplex

d66Alkmaar, 04 maart 2015. Wie altijd al direct vragen had willen stellen of simpelweg meer wil weten over politiek en politici, kan dit zaterdag 7 maart doen als D66 haar campagne voert voor de  Provinciale Statenverkiezingen. Deze verkiezingen worden gehouden op 18 maart. De partij zal een ‘meet en greet’ houden van 18:00 tot 20:00 uur op de benedenverdieping van het Ringersgebouw, bij Galerij Alkmaar/De Blok Conceptstore. Tijdens de avond zijn Tweede Kamerleden en kandidaten voor de Eerste Kamer en de Provinciale Staten aanwezig. Daarnaast kan men ook de nieuwe fractie van D66 Alkmaar en wethouder Elly Konijn de kleren van het lijf vragen.

Op de avond wordt vooruit gekeken op de verkiezingen voor Provinciale Staten en is er gelegenheid om kennis te maken met D66. Na een korte introductie is er gelegenheid om onder het genot van een klein diner in gesprek te gaan met de D66 prominenten die een rol spelen binnen de aankomende verkiezingen.

In De Blok Conceptstore/Galerij Alkmaar vindt D66 de perfecte match tussen creativiteit, cultuur en ondernemerschap. De conceptstore biedt een platform voor ontwerpers en kunstenaars en heeft ruimte voor exposities, tentoonstellingen en workshops. De Blok Conceptstore is gevestigd in de oude Ringers Chocoladefabriek in het verlengde van winkelcentrum Noorder Arcade.

Tussen 17:30 en 18:00 uur is de inloop. Daarna zal de D66 TourBus met prominenten aankomen en een introductie gedaan worden. Om 18:25 uur is het etenstijd en daarna volgt het speeddaten. De avond wordt afgesloten om 20:00 uur.

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48