Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Sport Alkmaar

Spectaculaire mountainbikewedstrijd op verwerkingslocatie GP Groot

gp groot recycleAlkmaar, 18 maart 2015. Zaterdag 20 juni organiseren MTB Noordwest en GP Groot voor de derde keer de GP Groot reCYCLE. De hoogste berg van Alkmaar op de verwerkingslocatie van GP Groot is op die dag wederom de ‘kuitenbijter’ bij een van de meest unieke MTB evenementen van Nederland. Het deelnemersaantal groeide de afgelopen edities gestaag. De organisatie bereidt zich dit jaar voor op minimaal 250 rijders; uit binnen- en buitenland. MTB-ers kunnen individueel en in teamverband meedoen.

In een race over 100 minuten trotseren mountainbikers het gevarieerde terrein van GP Groot. Er wordt weer een uitdagend MTB-parcours uitgezet rond de recyclinginstallaties en het ‘Alkmaarse heuvellandschap’ van bouw- en sloopafval. Om jeugdige rijders ook een kans te geven, wordt voorafgaand aan de wedstrijd een KidsRide gehouden. Onder begeleiding van ervaren MTB-ers en begeleiders kunnen kinderen van 8 t/m 17 jaar (gratis) het parcours rijden. Let op: De plaatsen voor deze ‘preCYCLE’ zijn beperkt.

De KidsRide is van 13:15 tot 14:45 uur en de race start om 15:00 uur, Inschrijven kan alleen via voorinschrijving en vanaf 18 jaar via de website van GP Groot. Deelname is € 10,- (ex prochip) KNWU-basislidmaatschap is vereist. Inschrijven kan ook via www.inschrijven.nl.

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48