Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Nieuw: De Happy Wijkzuster in Alkmaar

HappyNurse logoAlkmaar, 13 maart 2015. HappyNurse is een uitzendbureau voor de zorgsector, waarbij er alleen wordt gewerkt met en voor zorgprofessionals. Begin dit jaar is de organisatie begonnen met het aanbieden van thuiszorg, in de vorm van wijkteams. Een Happy Wijkzuster is een hoog opgeleide en ervaren verpleegkundige die uit de betreffende buurt komt en haar eigen wijkteam runt. Zij heeft persoonlijk en direct contact met de mensen en stelt een team samen van hoog gekwalificeerde verpleegkundigen, die bij de betreffende persoon past. De wijkzuster zorgt ervoor dat men elke dag dezelfde gezichten zit en de zij op de afgesproken tijd de goede zorg krijgen. 

Bij HappyNurse kun je terecht voor onder meer begeleiding, verzorging, verpleging, dementiezorg, terminale nachtzorg en 24-uurszorg. De zorgverlening van HappyNurse thuiszorg in Alkmaar is helemaal op maat ingericht waarbij de privacy en levenswijze worden gerespecteerd. De Happy Wijkzuster woont in de buurt en kent alle zorgmogelijkheden in de omgeving Alkmaar. Zij kennen Apotheek Oudorp op het Oudorperplein, Dijkstra Fysiotherapie, de huisartsen, maar ook alle andere zorgaanbieders en voorzieningen in Alkmaar die mogelijk nodig zijn.

Meer informatie is te vinden op de website van HappyNurse thuiszorg in Alkmaar

 

 

Mix en Match 2015 verbindt bedrijven en stagiairs

mix en match eventAlkmaar, 11 maart 2015. In samenwerking met Ondernemend Alkmaar organiseert de studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar ook dit jaar weer het succesvolle Mix en Match event. Dit jaar vindt het event op 20 april plaats. Net als andere jaren kunnen bedrijven tijdens het event op informele wijze in contact komt met studenten. Het event is dit jaar groter dan ooit tevoren. 

Bedrijven kunnen tijdens Mix en Match kennismaken met ongeveer 200 potentiële stagiairs/afstudeerders van verschillende opleidingen van Hogeschool InHolland. Dit zijn onder andere economische en business studies, technische en bouwtechnische studies.

Om de ideale match met een stagiair of afstudeerder te maken, krijgen bedrijven eerst de gelegenheid te pitchen. Gedurende 2 minuten vertellen vertegenwoordigers kort en krachtig over hun bedrijf en welke mogelijkheden er zijn voor stagiairs en afstudeerders. Daarna volgen de rondetafelgesprekken. Om af te sluiten vindt een netwerkborrel plaats, waarbij deelnemers onder het genot van een hapje en drankje kunt napraten.

Deelname aan dit Mix en Match event kost voor bedrijven € 250,-. Een onderneming kan dan met twee vertegenwoordigers aanwezig zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om eigen promotiemateriaal mee te nemen zoals bijvoorbeeld een banner van maximaal 1,50 meter breed en 2 meter hoog.

 
Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48