Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Nominatieronde 'Van Alkmaar de Victorie Prijs' gestart

ondernemend alkmaar logoAlkmaar, 09 maart 2015. Net als voorgaande jaren wordt ook in 2015 de ‘van Alkmaar de Victorie prijs’ uitgereikt. Tijdens het Ondernemend Alkmaar-gala, dat op maandag 18 mei aanstaande plaatsvindt in de grote Sint Laurenskerk, maken alle genomineerde ondernemers, al dan niet lid van Ondernemend Alkmaar, kans om deze prijs in de wacht te slepen.

De ‘Van Alkmaar de Victorie Prijs’ is ontstaan om Alkmaarse ondernemers en ondernemingen te belonen voor de onderscheidende, stimulerende of innovatieve invulling van het ondernemerschap in het afgelopen jaar. De prijs wordt uitgereikt in drie categorieën, namelijk de beste ondernemer, de beste onderneming en de retailersprijs. Men kan een ander opgeven maar natuurlijk ook jezelf. 

Om in aanmerking te komen voor de prijs moeten deelnemers aan een aantal voorwaarden voldoen. Alleen zelfstandige bedrijven met een hoofdkantoor binnen de gemeente Alkmaar die langer dan drie jaar actief zijn en daarbij positieve bedrijfsresultaten kunnen laten zien, komen in aanmerking. Vanwege de uitbreiding van het grondgebied van de Gemeente Alkmaar op 1 januari horen hier nu dus ook ondernemingen uit de voormalige gemeenten Schermer en Graft-De Rijp bij.

Aanmelden kan via de website van Ondernemend Alkmaar. Sluitingsdatum is 1 mei. Na deze datum buigt de jury zich over de aanmeldingen waarna zij per categorie drie nominaties bekend maken waarop gestemd kan worden.

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48