Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Mix en Match 2015 verbindt bedrijven en stagiairs

mix en match eventAlkmaar, 11 maart 2015. In samenwerking met Ondernemend Alkmaar organiseert de studievereniging Technische Bedrijfskunde Alkmaar ook dit jaar weer het succesvolle Mix en Match event. Dit jaar vindt het event op 20 april plaats. Net als andere jaren kunnen bedrijven tijdens het event op informele wijze in contact komt met studenten. Het event is dit jaar groter dan ooit tevoren. 

Bedrijven kunnen tijdens Mix en Match kennismaken met ongeveer 200 potentiële stagiairs/afstudeerders van verschillende opleidingen van Hogeschool InHolland. Dit zijn onder andere economische en business studies, technische en bouwtechnische studies.

Om de ideale match met een stagiair of afstudeerder te maken, krijgen bedrijven eerst de gelegenheid te pitchen. Gedurende 2 minuten vertellen vertegenwoordigers kort en krachtig over hun bedrijf en welke mogelijkheden er zijn voor stagiairs en afstudeerders. Daarna volgen de rondetafelgesprekken. Om af te sluiten vindt een netwerkborrel plaats, waarbij deelnemers onder het genot van een hapje en drankje kunt napraten.

Deelname aan dit Mix en Match event kost voor bedrijven € 250,-. Een onderneming kan dan met twee vertegenwoordigers aanwezig zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om eigen promotiemateriaal mee te nemen zoals bijvoorbeeld een banner van maximaal 1,50 meter breed en 2 meter hoog.

Reageer op dit artikel...


Beveiligingscode
Vernieuwen

Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48