Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Daalmeer/Koedijk

Vermoedelijke brandstichting beschadigt geparkeerde auto (FOTO)

brandweer 07Alkmaar, 9 maart 2015. In de nacht van zondag op maandag werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand in Alkmaar. Een auto in de Asturiestraat stond in lichterlaaie. Het is een bekend adres, Op 16 februari 2013 was hier ook een autobrand gemeld, toen ging het om een Range Rover waar terpentine over heen was gegooid.. In de in dezelfde wijk gelegen Castiliestraat is ook op 4 maart brand al gesticht. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat er forse schade aan de neus van de auto ontstond.  De politie doet onderzoek naar mogelijke brandstichting. (foto: DNP.NU)

20150309 autobrand Asturiestraat

 

 

Twee aanhoudingen bij vondst hennepkwekerij Daalmeereiland

hennep

Alkmaar, 07 maart 2015. Vrijdag trof de politie een hennepkwekerij aan in een huis aan het Daalmeereiland. Op de zolder bevonden zich twee kweekruimtes aan waarin in totaal 503 planten stonden. Ook lag er ongeveer twintig kilo henneptoppen te drogen. Deze henneptoppen hebben een waarde van ongeveer 66.000 euro (3300 euro per kilo).

De politie nam de hennep, de planten en de apparatuur (lampen, transformatoren e.d.) in beslag. Bij controle bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom. In huis waren een 64-jarige man en een 30-jarige vrouw aanwezig. De politie hield beide verdachten aan. Zij zijn inmiddels in verzekering gesteld.

 
Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48