Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Nieuwbouw Nollen Oost bijna klaar

20150219 vbmAlkmaar, 19 februari 2015. Het nieuwbouwgebied Nollen Oost in Alkmaar begint langzamerhand definitief vorm te krijgen. In het zuidelijk deel worden nu de laatste woningen neergezet en in het noordelijk deel wordt op een groot aantal plaatsen in de wijk door Aannemingsbedrijf Kuin B.V. nog hard gewerkt aan de realisatie van diverse twee-onder-een-kap-woningen en vrijstaande woningen.

Inmiddels is de Gemeente Alkmaar bezig met het definitief inrichten en woonklaar maken van het noordelijke deel. Dit houdt in dat de definitieve bestrating, de openbare verlichting en het groen wordt aangebracht.

Ook is naast de wijk een 'natuurspeelpark' aangelegd. De naam zegt het al: een speelterrein met veel natuurlijke materialen waar kinderen naar hartenlust kunnen klimmen, spelen en ontdekken en volwassenen kunnen genieten van de natuur.
Op korte termijn zullen de laatste vrijstaande woningen, aan de Kwelder, in de verkoop worden genomen. De verkoop is wederom in handen van Vos’ Verkoopmaatschappij BV te Alkmaar. Kijk voor meer informatie op www.nollen-oost.nl of bel 511 88 33.

20150219 vbm-huizen

 

Wethouder Van de Ven trapt nieuwste bouwfase Nollen Oost af (FOTO)

nollen oost woonwijkAlkmaar, 24 januari 2014. Wethouder Ruimtelijke Ordening Anjo van de Ven heeft donderdag een belangrijke handeling verricht op bouwlocatie De Nollen Oost in Alkmaar. Met een op afstand bedienbare bouwkraan heeft zij met het plaatsen van een dakkapel op een van de twee-onder-een-kapwoningen Bromelia de realisatie van nieuwste bouwfase van dit aansprekende woningbouwproject gevierd. VBM Ontwikkeling is halverwege vorig jaar gestart met de verkoop van de eerste 6 twee-onder-een-kapwoningen van het type Bromelia. Na de succesvolle verkoop hiervan zijn aansluitend opnieuw 8 woningen in de verkoop gekomen en verkocht. Naast dat er opnieuw 2 woningen in de verkoop zijn genomen is ook de verkoop gestart van de eerste vrijstaande woningen in dit gebied. Kijk op www.vbmontwikkeling.nl voor meer informatie.

20120124 nollen oost

Nieuwe woonwijk verrijst in Nollen Oost (FOTO)

nollen oost woonwijkAlkmaar, 19 november 2013. In Alkmaar wordt een nieuwe wijk gebouwd op een voor veel Alkmaarders onbekend terrein. Het gebied Nollen Oost is gelegen aan de noordoostkant van Alkmaar, globaal gelegen tussen Oudorp en St. Pancras, de Beverkoog en Vroonermeer Zuid. Hoewel anders doet vermoeden is het een unieke locatie. Te midden van het groen, in een dorpse, landelijke sfeer en met het winkelcentrum De Mare op fietsafstand, verrijst een ruim opgezette wijk. In opdracht van VBM Ontwikkeling worden huizen gebouwd met een authentieke sfeer en met alle moderne gemakken, van rijtjeshuis tot vrijstaand en in verschillende prijsklassen. Onlangs zijn de rijtjeshuizen type Anemoon opgeleverd aan de kopers. Een aantal is nog te koop.

20131119-nollen-oost

 

Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48