Login

Gebruikersnaam
Password *
Onthou mij

Huiswaard/Vroonermeer

Drie rijbewijzen ingevorderd tijdens nachtelijke alcoholcontroles

alcohol 02Alkmaar, 09 maart 2015. Op de Zeswielen heeft de politie afgelopen weekend op alcohol gecontroleerd en negen automobilisten en vier bromfietsers aangehouden. Twee bestuurders moesten hun rijbewijs inleveren. Zij weigerden een blaastest op straat en vervolgens ook nog eens de ademanalyse op het politiebureau. In de nacht van vrijdag op zaterdag vorderde de politie het rijbewijs in van een beginnend bestuurder. De bestuurder had een alcoholgehalte van 1,3 promille terwijl voor hem als beginnend bestuurder een alcohollimiet geldt van 0,2 promille.

In totaal werden zaterdag en zondag 125 bestuurders aan de kant gezet voor een blaastest. Zowel zaterdag als zondag vond de controle tussen 01:00 en 5:00 uur plaats.

 

Piraterij viert hoogtij in Hoornse Vaart (VIDEO)

HoornseVaart FC LogoAlkmaar, 09 maart 2015. Bijna iedereen is er wel eens geweest: zwembad de Hoornse Vaart. Voor zwemlessen, om een zwemdiploma te halen, te sporten of gewoon lekker baantjes te trekken of te spetteren en spatten. Voor de jongere doelgroep wordt er regelmatig iets speciaals georganiseerd. Het zwembad wordt dan getransformeerd tot echte disco. Een DJ zorgt voor muzikeel vermaak en gekleurde lampen geven het zwembad een geheel ander aanzien.  Iedere editie heeft een  eigen thema, deze zaterdag was dat 'piraat'. Badmeesters en -juffrouwen maakten plaats voor stoere piraten en er konden verborgen schatten op de bodem van het zwembad gevonden worden...

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

 
Google+

Contact

  • De Telefooncentrale
    Koelmalaan 350 2.4 1812 PS Alkmaar
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 072-844 98 48